• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Topcollectie vensterbanken van natuursteen bij NATUURSTEENvakman.nl

Topcollectie vensterbanken van natuursteen bij NATUURSTEENvakman.nl

  • Woon
  • juli 1, 2018
  • Comments Off

Een vensterbank binnen kopen bij NATUURSTEENvakman.nl; Op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt, topkwaliteit materialen, de beste (online) prijs & snel geleverd! Wij bieden een uniek assortiment composiet vensterbanken en een topcollectie vensterbanken van diverse natuursteen soorten. En hier vertellen wij u uiteraard graag meer over. Onderstaand een toelichting van de diverse soorten natuursteen vensterbanken verkrijgbaar in onze webshop!

Belgisch hardsteen.

Belgisch hardsteen, ook wel arduin genoemd, is nog altijd een van de meest populaire natuursteen soorten voor vensterbanken in Nederland en België. Belgisch hardsteen (afzettingsgesteente, kalksteen) wordt gekenmerkt door de mooie accenten (fossielen) en sporadische witte aders. U kunt kiezen voor (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen, met die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciet kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen. Beide zijn gezoet afgewerkt met een glad en mat oppervlakte.

Graniet

Een natuursteen vensterbank die duurzaamheid combineert met stijl. Graniet is een oersterke natuursteen soort met prachtige donkere kleurtinten en ‘korrelige’ tekeningen, maar vooral ook extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast. Wij bieden diverse graniet vensterbanken, in diverse kleurtinten en met diverse afwerkingen waaronder gezoet, gepolijst en gevlamd / gebrand, voor ieder wat wils!

Basalt

Basalt is een donkere zwartachtige vensterbank van natuursteen met een overwegend rustig en homogeen oppervlakte zonder opvallende tekeningen en accenten. Een mooie toegankelijke zwarte vensterbank dus, die ook met het oog op een optimale prijs – kwaliteit verhouding erg voordelig is. 

Marmer

Een natuursteen vensterbank met stijl, luxe, elegantie, marmer heeft het allemaal en is daarnaast ook nog eens tijdloos, geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Bij NATUURSTEENvakman bestelt u mooie natuursteen vensterbanken van Bianco Carrara marmer, ook wel ‘wit marmer’ genoemd zowel gezoet als gepolijst afgewerkt. 

Dolomiet

Een natuursteen vensterbank met een rustieke & natuurlijke uitstraling. Dolomiet (dolomite) staat bekend om haar mooie groene tint gecombineerd met zachte accenten (fossielen die aan het oppervlakte voorkomen). Dolomite wordt gewonnen in Duitsland en is een van de meest bekende kalksteensoorten.

Bij NATUURSTEENvakman vindt u een uitgebreide collectie natuursteen vensterbanken en composiet vensterbanken, zowel marmercomposiet als kwartscomposiet. Voor iedereen een passende ‘stenen vensterbank’ dus. Neem een kijkje op onze webshop en bestel uw maatwerk vensterbank direct voordelig online!

Previous «
Next »