Een tuin naar wens

  • Woon
  • juli 1, 2018
  • Comments Off

De tuin is voor vele een plek waar ze compleet tot rust kunnen komen. Met mooi weer lekker barbecueën of gewoon gezellig van de zomeravonden genieten. De tuin voelt na een lange werkdag als echt thuiskomen aan. Daarom is het zo belangrijk dat je tuin compleet naar toebehoren is. Kies voor de juiste tuin aankleding zodat je volop van de tuin kunt gaan genieten. Uiteraard is de ‘juiste’ tuin aankleding voor iedereen verschillend. Daarom is het aan te raden om eerst goed na te denken over wat voor jou belangrijk is. Heb je bijvoorbeeld kinderen, dan wil je uiteraard dat de tuin kindvriendelijk is. Een ander punt wat erg belangrijk is, is de juiste privacy.

Privacy in jouw tuin

Wanneer je in de tuin zit, wil je natuurlijk privacy hebben. Een beton schutting zorgt voor de ideale privacy. Een beton schutting is namelijk leverbaar tot een hoogte van 280 centimeter. Dit is uiteraard een overdreven hoge schutting, het is alleen om aan te geven tot welke hoogtes je kunt gaan. Daarnaast heeft een beton schutting geen kiertjes. Bij een houten schutting heb je vaak een plankverdeling waar je doorheen kunt kijken en dat wil je natuurlijk niet. Een beton schutting bestel je voordelig en snel bij Schutting33.nl. Zij bieden de beton schuttingen aan tegen de laagste prijsgarantie. Je kunt een gewenste schutting motief kiezen en binnen een aantal weken kunnen de monteurs jouw nieuwe schutting al komen plaatsen. Daarnaast kun je ook andere tuinproducten bestellen bij ze!

Siergrind

Bestel ook siergrind voordelig online bij Siergrind33.nl. Naast het aanbod van beton schuttingen bij Schutting33, kun je ook siergrind voor in de tuin bestellen op de andere webwinkel: Siergrind33.nl. Siergrind is erg goedkoop en het heeft minimale onderhoud nodig. Dat zijn de redenen waarom men kiest voor grind in de tuin. Daarnaast is tuingrind eenvoudig te plaatsen. Je legt het worteldoek en schept vervolgens het grind evenredig over de gewenste oppervlakte. Grind is erg hard en het kan hierdoor ook gebruikt worden voor op de oprit. Je kunt er met een auto op rijden. Grind en de beton schutting gaan erg goed samen. Vele kiezen er dan ook voor om in de tuin deze te gaan combineren. Bestel jouw grind en beton schutting in een gewenste kleur en creëer een tuin naar wens.

 Gratis sample 

Siergrind33 biedt een unieke optie aan. Je kunt namelijk proefsteentjes geheel gratis in jouw brievenbus ontvangen. Er worden geen verzendkosten berekent. Geef aan welke grind samples je wilt ontvangen en binnen een aantal werkdagen ontvang je jouw steentjes thuis. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van deze uitstekende service. De beton schutting, aan de andere kant, is in de showroom te bekijken. In de showroom in Venlo staan de schuttingen in verschillende kleuren zodat je een beeld hebt van het aanbod. Bezoek snel de showroom en laat je op maat adviseren!

Previous «
Next »