Gaat u een garage aanbouwen?

  • Woon
  • november 26, 2017
  • Comments Off

Het aanbouwen van een garage bij uw huis is een ideale manier om te zorgen voor meer binnenruimte. U kunt de nieuwe garage vervolgens voor verschillende doeleinden gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om de garage simpelweg als stalling voor hun auto’s of fietsen of als opbergplek voor tuinmeubels en tuingereedschap te gebruiken. Anderen hebben juist weer een complete werkplaats van hun garage gemaakt. Natuurlijk Is het ook mogelijk uw garage voor nog weer een heel ander gebruik in te richten. Zo zijn er mensen die hun garage hebben omgetoverd tot bijvoorbeeld een mooie en comfortabele werkruimte. Wat u ook voor ogen heeft met betrekking tot uw eigen aan te bouwen garage, vast staat dat het een toegankelijke ruimte moet worden. Om deze reden is het dan ook goed om van tevoren alvast na te denken wat voor soort garagedeur of –deuren u nodig zult hebben.

Kies uit de mooiste garagedeuren!

De keuze voor de te plaatsen garagedeur is natuurlijk afhankelijk van waar u de garage voor wilt gaan gebruiken. Het zal duidelijk zijn dat een garage die voor auto’s gebruikt wordt over een grotere garagedeur dient te beschikken dan een garage waarin alleen kleinere voertuigen en voorwerpen in en uit verplaatst zullen worden.
Het is daarom fijn om te weten dat Novadoor een zeer ruime assortiment biedt aan de mooiste garagedeuren van de beste kwaliteit. Uiteraard zijn deze deuren verkrijgbaar in vele varianten en uitvoeringen, zodat u altijd een passende deur vindt voor de garage die u laat aanbouwen.
Om te zorgen voor een mooie overloop naar uw woning toe, is het aan te raden om de garage te laten bouwen in de stijl van uw huis. Vanzelfsprekend kan ook de garagedeur op deze stijl worden aangepast en worden geleverd in een bijpassende kleur. Op deze manier zorgt u voor een prachtige uitstraling van het totaalplaatje van woning en garage.
Bij Novadoor kunt u kiezen uit de fraaiste en meest stevige roldeuren, openslaande deuren, sectionaaldeuren en zijwaartse deuren. Uiteraard kunnen wij ook andere opties bijleveren voor uw prachtige nieuwe garage, zoals ramen, een drempel of bijvoorbeeld luchtroosters. We staan graag voor u klaar om u te voorzien van een optimaal advies voor uw garage. Neem dus zeker en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Previous «
Next »