• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Het beste verhuisbedrijf uit Amsterdam aan het woord

Het beste verhuisbedrijf uit Amsterdam aan het woord

  • Woon
  • september 30, 2019
  • Comments Off
verhuisbedrijf amsterdam

Kiezen voor Amsterdam Movers is kiezen voor kwaliteit en vakmanschap

Sinds 2009 is Amsterdam Movers het toonaangevend binnen de verhuiswereld.

Het verhuisbedrijf Amsterdam heeft alle kennis en ervaring in huis om iedere verhuizing tot in de kleinste details te organiseren en uit te voeren.

Onze diensten

Waar Amsterdam Movers in eerste instantie begon als een bescheiden lokaal verhuisbedrijf in Amsterdam groeiden wij al snel uit tot een vooraanstaand bedrijf met verschillende verhuisdiensten in binnen- en buitenland.

Particuliere verhuizingen

Voor iedere particuliere verhuis in Amsterdam of daarbuiten beschikken wij over een team dat uw verhuizing met de grootste zorg uitvoert.

Zakelijke verhuizingen

Onze verhuisservice in Amsterdam voor zakelijke verhuizingen staat garant voor een verhuizing waarbij zo min mogelijk impact wordt veroorzaakt voor de werking van uw bedrijf. Wij zijn er ons terdege van bewust dat uw bedrijf verder moet kunnen draaien en beperken dan ook de hinder tot het absolute minimum.

Internationale verhuizingen

Omdat verhuizen naar het buitenland net iets complexer is dan verhuizen in Amsterdam, helpen wij u hier graag mee verder. Het maakt niet uit naar waar u gaat verhuizen, wij zorgen voor het gepaste transport om al uw goederen veilig op bestemming te krijgen. Zijn er douaneformaliteiten die moeten vervuld worden, ook dat nemen wij graag van u over.

Spoedverhuizingen

In bepaalde omstandigheden kan het absoluut noodzakelijk zijn om onmiddellijk over een verhuisservice in Amsterdam te kunnen beschikken. U kan rekenen op een snelle, efficiënte en discrete dienstverlening.

Woningontruimingen

Woningontruimingen komen vaak voor na een overlijden of wanneer iemand hals over kop een woning heeft verlaten. Meestal gaat dit gepaard met heel wat emoties en bent u zelf geen vragende partij om de ontruiming uit te voeren. Amsterdam Movers neemt deze taak graag van u over.

Afleverservice

U wilt meubelen of andere omvangrijke zaken bestellen maar u kan geen tijd vrijmaken om te wachten op de levering? In dat geval kan u de goederen bij ons laten leveren en brengen wij die vervolgens bij u aan huis op een afgesproken tijdstip.

Verhuur en verkoop

Voor verpakkings- en beschermingsmaterialen om uw goederen veilig te kunnen inpakken voor het vervoer kan u bij Amsterdam Movers terecht. Alle producten in ons aanbod zijn van hoge kwaliteit en aan scherpe prijzen. Wij beschikken zowel over een verhuurdienst als over een verkoopdienst.

Onze troeven

Amsterdam Movers staat garant voor een professionele en kwalitatieve dienstverlening waarbij de klant steeds centraal staat. In alles wordt in de eerste plaats rekening gehouden met uw wensen.

Ons team bestaat uit ervaren en opgeleide vakmensen die iedere verhuizing perfect uitvoeren. In het geval er toch iets verkeerd zou lopen bijvoorbeeld tijdens het transport of bij het in- en uitladen, kan u bij ons rekenen op een verzekering. Die zal u de schade volledig vergoeden. Uiteraard doen onze mensen er alles aan opdat er niets zou voorvallen.

Omdat wij niet volgens de geldende kantooruren werken, vindt u bij ons een grote mate van flexibiliteit. Met een permanentie 24/7 bent u zeker van een dienstverlening op het moment dat u die nodig heeft.

Voor verdere vragen en het opmaken van een vrijblijvende offerte staan wij steeds ter beschikking. Iedere verhuizing, hoe klein of hoe groot ook, krijgt bij ons de grootste aandacht en zorg. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Verhuizen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig als met Amsterdam Movers.

Previous «
Next »