Hangstoelen voor in de tuin

  • Woon
  • maart 8, 2018
  • Comments Off
hangstoelen voor in de tuin

Hangstoelen voor in de tuin

De leuke hangstoel: hij is helemaal terug van weggeweest! Eindelijk zijn die heerlijke stoelen uit de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw terug daar! En deze keer in een variant voor buiten. Een schitterend idee van de ontwerpers van tuinmeubelen! Bij het bekijken van deze leuke hangstoel denken vele mensen ‘is dit wel comfortabel’? Wel, je moet er maar eens in gezeten hebben, dan weet je hoe lekker die zit. Zelfs een model als de Manifesto Barasso is heel comfortabel. Eens een buiten hangstoel geprobeerd, ben je er niet meer uit weg te slaan: dat is gegarandeerd! Als je denkt om je assortiment tuinmeubelen uit te breiden, dan is een zwevende stoel voor in de tuin hét toppunt van luxe!

zwevende stoel voor in de tuin

Manifesto Barasso hangstoel (alleen basket) à €199,-

Wat is er zo uniek aan een hangstoel voor buiten?

Een hangstoel ‘wiegt’ je als het ware. Je krijgt een ontspannen gevoel, het doet je dromen en het zit bovendien nog comfortabel ook. Tenzij je een buiten hangstoel voor twee personen kiest, zit je wat afgeschermd van je omgeving. Je kunt er jezelf wat in terugtrekken en zalig genieten. Geen enkele andere stoel of zetel geeft jou dit heerlijke gevoel.

hangstoel voor in de tuin

Manifesto Meduno hangstoel à €459,-

Kies je eigen stijl

Een zwevende stoel voor in de tuin is meestal in een natuurlijk materiaal gemaakt. Zo is wicker bijvoorbeeld het ideale materiaal voor een buiten hangstoel. Het is een licht materiaal dat zeer sterk is. Het is makkelijk bewerkbaar, en daar zijn ontwerpers heel dankbaar voor. Je kunt kiezen voor een naturel look of een witte uitvoering zoals bij het Manifesto Meduno ontwerp. Of je kies voor een andere kleur: taupe, wit, ecru grijs of zwart bijvoorbeeld. Bekijk bijvoorbeeld de Manifesto Lucana hangstoel: de witte uitvoering heeft een heel andere uitstraling dan het zwarte model. Kies je voor een dichte en fijne structuur zoals bij de Manifesto Lucana, of ga je voor een grove structuur zoals bij de Manifesto Carisio? Of ben je eerder te vinden voor een zeer open structuur zoals de Manifesto Meduno. Zoals je merkt kun je uit het grote aanbod een hangstoel voor in de tuin kiezen die volledig aansluit bij jouw smaak.

hangstoel voor buiten

Manifesto Lucana hangstoel à €559,-

buiten hangstoel

Manifesto Carisio hangstoel à €449,-

Basket of niet?

Een hangstoel voor in de tuin hoort eigenlijk aan een boom te hangen. Dit is pas écht het buiten-gevoel. Sommige designers hebben hieraan gedacht en hebben hun ontwerpen in de twee versies bedacht: met of zonder onderstel. Een voorbeeld hiervan is de Manifesto Andriano. Jij bepaalt dus zelf waar je je hangstoel voor buiten plaatst: op je balkon, je terras, in een hoekje in je tuin of aan een boom bevestigd.

leuke hangstoel

Manifesto Andriano hangstoel à €469,-

Cocoonen in je ei

De grote trend in de hangstoelen voor in de tuin is de ei-vorm. Misschien hebben de ontwerpers zich laten inspireren door het veilige gevoel dat je krijgt in een ei-vorm? Het omsluit het lichaam op een aangename manier. Zelfs wetenschappers zijn het hierover eens! Misschien toch een leuk weetje voor wie zen en sereniteit hoog in het vaandel dragen.

2persoons hangstoel

Manifesto Farra hangstoel à €795,-

Alleen of met twee?

Ga eens even kijken naar Manifesto Farra hangstoel voor twee personen. Deze zwevende stoel voor in de tuin spreekt toch tot de verbeelding, niet? Geniet van een lekkere tête-à-tête met je geliefde of knuffel met je kinderen terwijl je zalig wegdroomt. Tot nu toe zag je deze hangstoel enkel in films? Misschien staat die binnenkort wel in jouw tuin!

Binnen en buiten

Hangstoelen voor in de tuin hebben één groot voordeel: ze zijn ook perfect binnen inzetbaar. Na de zomer plaats je je leuke hangstoel gewoon in je woonkamer, je slaapkamer of je badkamer bijvoorbeeld. Zo breng je het heerlijke zomergevoel gewoon mee naar binnen.

Maak het jezelf gezellig!

Een hangstoel voor in de tuin kun je lekker voorzien met een comfortabel kussen. Zo kun je heerlijk genieten en wiegen in het zonnetje. Is er teveel zon? Ga dan niet lopen maar haal er een parasol bij. Wil je ’s avonds ook nog buiten blijven zitten? Kruip dan lekker onder een warm dekentje. Een bijzettafeltje met een hapje en een drankje, een sfeervol kaarsje en wat zachte muziek: zie je het al voor je? Kies voor een hangstoel voor buiten en er gaat gegarandeerd een nieuwe wereld voor je open!

Previous «
Next »