Ingelijste planten foto

  • Woon
  • oktober 1, 2018
  • Comments Off

De decoratie en afwerking van je woning is van groot belang als je het beste uit je interieur wil halen. Vaak is het echter nogal moeilijk om te weten welke kadertjes, accessoires en andere dingetjes het beste in je inrichting passen. Een ingelijste planten foto is hoe dan ook een goed idee, ten minste in bepaalde situaties.

Wanneer is zo’n ingelijste foto nu een slimme zet en waar let je het beste op als je een foto met een poster van een plantje koopt? Het onderstaande overzicht geeft alle nodige informatie!planten foto ingelijst

Een ingelijste planten poster – een kleine maar belangrijke accessoire

Niets zo leuk en gezellig als een poster of ingelijste foto aan de muur! Hoe haal je nu het beste uit zo’n foto? Een overzicht:

1. Een ingelijste planten foto in de inkomhal

Het is altijd een goed idee om een dergelijke foto of poster in de inkomhal te hangen. Bij het binnenkomen wordt op die manier meteen een gezellige atmosfeer gecreëerd en voelt de ruimte veel natuurlijker en meer ontspannen aan. Hang het kader het liefst van al aan een muur die voor de rest nogal kaal oogt, zodat je balans creëert. Naast de inkomhal zijn ook de slaapkamer, de woonkamer en bijvoorbeeld de keuken goede plaatsen om een dergelijke foto op te hangen. Ten slotte kies je best een plaatsje uit waar nog niet al te veel decoratie hangt, teneinde een overmaat te vermijden!

2. Kies de juiste lijst

Daarbij kan je die foto of poster nog veel mooier maken als je kiest voor een goede omlijsting. Aangezien het gaat om een foto van een plantje, spreekt het voor zich dat je ook voor een lijst kiest die uit natuurlijke materialen bestaat – zoals riet of hout. Op die manier dragen beide aan elkaar bij en is de uitstraling van de ruimte compleet. Ook is het een goed idee om te letten op de dikte van de omlijsting. Is de muur eerder kaal en groot, of breed? Dan kan je gaan voor een dikkere lijst om de leegte op te vullen!

3. Let op je interieur

Vervolgens is het belangrijk om rekening te houden met de huidige stijl van je woning. Ook bij de keuze voor accessoires is het essentieel om te zoeken naar een oplossing die bijdraagt tot de look van de ruimte. In een moderne inrichting is een poster van een plant enkel een goed idee als de kleuren niet al te fel zijn. Ook is het beter dat er niet al te veel details op voorkomen, aangezien die de soberheid van het interieur teniet zouden doen. Langs de andere kant kan je in een klassieke of landelijke inrichting dan weer beter kiezen voor een poster met wat meer variatie en opvallende tinten!

Een planten poster ingelijst, een meerwaarde voor de woning

Bovenstaande tips kunnen je zeker en vast helpen om ingelijste planten poster op de goed manier te gebruiken. Het gaat dan wel om een eenvoudige accessoire, als je het juist aanpakt kan je er zoveel mee bereiken. Zowat elke stijl kan baten bij een planten poster ingelijst. Kies je daarbij voor een foto en omlijsting van kwaliteit, dan kan je ook nog eens veel langer van je aankoop genieten. Het zit hem allemaal in de details, ook bij de inrichting van de woning!

Previous «
Next »