• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Maak jouw woonbeleving compleet met een kant en klare blokhut

Maak jouw woonbeleving compleet met een kant en klare blokhut

  • Woon
  • september 30, 2018
  • Comments Off

Wie wilt er niet een mooie blokhut in de tuin? Een blokhut staat netjes, fietsen staan veilig en tuingereedschap is uit het zicht. Het houten tuinhuisje is al jaren favoriet onder Nederlanders. Het weer zit dan ook meestal niet mee in ons koude kikkerlandje. De ontwerpen zijn door de jaren heen veel luxueuzer geworden. Een blokhut is allang niet meer in gebruik als simpele tuinschuur. Tegenwoordig zijn blokhutten uitgebreid met fraaie overkappingen om zo een overdekte zitplaats te creëren.

Blokhut van Zweeds vurenhout

Over het algemeen worden blokhutten voor in de tuin gemaakt van Europees grenenhout. In België wordt deze houtsoort zelfs het meest gebruikt. Het voordeel van grenenhout is dat dit een houtsoort is die spreekt door zijn vele knoesten, nerven en kleur. Het nadeel van grenen is dat de bewerking lastiger is. Voor echte kwaliteit en duurzaamheid kun je het beste kiezen voor Zweeds vurenhout. Gezien de weersomstandigheden biedt deze houtsoort de beste bescherming tegen de elementen. Vurenhout heeft aanzienlijk minder knoesten en is sterker dan grenenhout uit bijvoorbeeld het Oostblok.

Wat kost een blokhut?

Prijzen voor blokhutten zijn heel uiteenlopend. Achteraf kom je vaak nog voor onaangename verrassingen te staan door bijkomende kosten voor levering of servicekosten. Kies daarom niet voor een leverancier met onduidelijke voorwaarden of kleine lettertjes. Natuurlijk gaan verkopers heel graag mee in jouw wensen voor een houten paleisje in de tuin. Bepaal vooraf wat je wilt besteden aan een blokhut en ga dan pas kijken wat er allemaal binnen je bereik ligt. Het budget kun je altijd nog bijstellen als de extra kosten een meerwaarde bieden voor jouw buitenleven. Extra kosten zitten vaak in de afmetingen of bijzondere aanpassingen.

Goedkoopste leverancier voor jouw ideale blokhut

De goedkoopste leverancier voor blokhutten is zonder twijfel Blokhuttenoutlet. Alle blokhutten zijn vervaardigd van Zweeds vurenhout en genieten van een hoge afwerking. Hier krijg je absoluut waar voor je geld. Gratis geleverd en geen onverwachte rekeningen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Blokhuttenoutlet ingespeeld op de behoeftes van de natuurliefhebber. De blokhutten zijn voorzien van glazen deuren en beschikken over een drempelloze inloop. Ontdek het uitgebreide assortiment van de voordeligste blokhutten leverancier van Nederland!

Previous «
Next »