• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Leren eetkamerstoelen heerlijk zacht en comfortabel

Leren eetkamerstoelen heerlijk zacht en comfortabel

  • Woon
  • november 6, 2017
  • Comments Off

Leren eetkamerstoelen

Mooie leren eetkamerstoelen stralen klasse en gezelligheid uit. Leer wordt al jaren lang gebruikt voor banken en zetels, maar u ziet het nu ook meer en meer opduiken voor mooie leren stoelen.

Leer is zacht en comfortabel!

Leer is zacht en zeer aangenaam om op te zitten. Het sluit zich bijna als een tweede huid om uw bips. Het past zich aan aan uw vormen en u kunt er zalig in wegzakken. Het is net alsof u in een zetel zit! Er is geen enkel ander materiaal dat zo comfortabel aanvoelt.

Leren eetkamerstoelen passen overal

Er bestaan eenvoudige tot zeer bijzondere leren eetkamerstoelen. Men ziet leren stoelen met rechte strakke lijnen. Deze passen uitstekend bij moderne interieurs. Daarnaast bestaan er mooie leren eetkamerstoelen met ronde, kuipvormige vormen. Deze zijn heel mooi in een landelijke, trendy, vintage of industriële omgeving. Leer bestaat in alle kleuren en daardoor kunt u makkelijk uw stoelen op uw interieur afstemmen.

Mooie leren stoelen in diverse designs

Er is heel wat keuze in mooie leren eetkamerstoelen. U kunt kiezen voor een metalen onderstel (poten of een metalen frame). Heel apart zijn de bijzondere leren eetkamerstoelen waarbij het leder rondom de stoel volledig tot de grond komt. Ze stralen luxe en klasse uit die u ook bij leren zetels heeft. Kiest u voor leer dat een verweerde look heeft, of kiest u voor een moderne nieuwe uitstraling?

leren eetkamerstoelen

Instyle leren stoel à €79,99

leren eetkamerstoel

Het Anker meubelen Lara à €469,99

eetkamerstoel leer

Eleonora Toby à €278,99

Waarom kiezen voor leren eetkamerstoelen?

Mooie leren eetkamerstoelen doen heel wat aan de atmosfeer aan tafel. Als u makkelijk zit, blijft u ook veel langer natafelen met familie of vrienden. Het versterkt de band tussen de gezinsleden. Een ander voordeel is dat u met een aantal stoelen onmiddellijk een stijlvol gevulde eetkamer bekomt. Leer is duurzaam en heeft een naturel look. Dat is ook een grote reden waarom vele mensen voor leren stoelen kiezen. Leren eetkamerstoelen zijn niet alleen klassevol, maar ze zitten bovendien heel comfortabel. Het zachte leer is een waar genot voor uw bips! En tenslotte zijn leren eetkamerstoelen heel makkelijk in onderhoud. Er kruipt geen stof in en zijn weinig vatbaar voor vlekken. U kunt ze eenvoudig regelmatig afstoffen met een licht vochtig doekje. En er bestaan speciale producten om het leer te voeden en soepel te houden. Zo blijven uw mooie leren eetkamerstoelen hun oorspronkelijke charme behouden en kunt u er heel wat jaren van genieten.

Hebben leren eetkamerstoelen ook nadelen?

Leren eetkamerstoelen vallen meestal groter uit dan bijvoorbeeld houten of kunststof stoelen. Daarom zijn ze soms minder geschikt voor kleine woningen. Ze zijn robuust en soms zwaar, waardoor
ze misschien niet zo makkelijk te hanteren zijn. Een ander minpuntje bij leer is dat men er voorzichtig moet mee omgaan. Als u er een scheur in maakt, is het vaak niet meer te herstellen. Daardoor zijn leren stoelen niet zo ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Maar wegen deze paar mindere punten op tegen de klasse die leren eetkamerstoelen uitstralen? Aan u de keuze! In elk geval mag u zeker zijn dat u met uw leren eetkamerstoelen een gezellige en chique sfeer schept!

Previous «
Next »