Papieren tasjes bedrukken

  • Woon
  • februari 28, 2020
  • Comments Off
papieren tassen bedrukken

Wilt u graag de plastic tassen laten voor wat het is en beter met het milieu om gaan? U kunt hier al heel gemakkelijk een steentje aan bijdragen. Wissel de plastic tassen dan om voor papieren tassen. Dit is zo veel beter voor het milieu en heel veel winkels dragen hier hun steentje al bij. De plastic tassen kosten inmiddels geld in de winkels en daarbij hopen ze dat het plastic verminderd wordt. Dit idee wordt nog leuker als u de papieren tassen kunt bedrukken met uw eigen logo. Dit draagt ook nog eens bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Twee vliegen in één klap dus.

Een beter milieu

Waar kunt u deze papieren tasjes bedrukken? Rotimshop is een partij die deze service aanbiedt, want ook zij willen iets goed doen voor het milieu. U kunt zelf een papieren tas uitkiezen die u wilt laten bedrukken met een specifieke afbeelding. Deze afbeelding kunt u zelf meesturen met de bestelling. Naast de papieren tassen kunt u ook voor vloeipapier, verpakkingsmateriaal en andere geschenkverpakkingen terecht bij Rotimshop. Daarbij geldt dat het dezelfde dag nog wordt verzonden, als het voor 15:00 uur wordt besteld. U hoeft dus niet lang te wachten op uw producten. Het verlenen van een goede service staat hoog in het vaandel bij Rotimshop. De medewerkers zijn daarom ook bevonden als erg vriendelijk en behulpzaam en daarom helpen ze u dus ook graag met al uw vragen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van papieren tassen bedrukken? Neem dan gerust even contact op. Hun personeel kan u namelijk alles vertellen over de service en producten. Pak nu de telefoon of stuur even een email zodat ze u zo snel mogelijk te woord kunnen staan.

Previous «
Next »