Tijd om de tuin op te knappen

  • Woon
  • maart 19, 2018
  • Comments Off

Als de lente weer aanbreekt en de dagen snel warmer worden, is het weer tijd om uw tuin op te knappen. Iets mooiers is er haast niet: heerlijk in de zon werken, relaxed en ontspannend. En zien dat je tuin opknapt vergeleken met de grauwe herfst- en winterperiode die achter de rug ligt. Maar kunt u uw tuin ook een fris gezicht geven, zonder dat u elk jaar opnieuw aan de slag hoeft? Want in de tuin werken is relaxed en ontspannend, maar kan ook arbeidsintensief, tijdrovend en duur zijn. Niet iedereen houdt ervan om elk voorjaar opnieuw in de tuin aan de slag te gaan. Goedkoop kunstgras biedt, als u veel gras in de tuin heeft liggen, soelaas.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft meer voordelen ten opzichte van traditioneel gras dan u op het eerste gezicht zou denken. Maar welke voordelen zijn dat dan precies? Hieronder hebben we de vijf grootste pre’s van kunstgras voor u op een rijtje gezet:

1. Als u voor kunstgras kiest, hoeft u uw gras daarna niet meer te maaien. Evenmin is het tijdrovende kantjes knippen van het gras dan verleden tijd, net als sproeien, bemesting of de verwijdering van onkruid.
2. Kunstgras gaat tegenwoordig erg lang mee. Gemiddeld tussen de 15 en 25 jaar! Hoewel kunstgras duurder is in de aanschaf dan echt gras, bespaart u op langere termijn een geld.
3. Kunstgras verkleurt niet. U heeft dus gedurende het hele jaar, ook in de herfst en winter, mooi groen gras.
4. Een belangrijk voordeel van kunstgras is dat het milieuvriendelijk is en duurzaam. U kunt er met gemak speelapparaten en – toestellen voor uw kinderen of kleinkinderen op plaatsen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.
5. Als u niet zo handig bent, is kunstgras ook ideaal. Het materiaal is gemakkelijk en snel zelf aan te leggen.
Neem contact met ons op
Zoekt u kwalitatief uitstekend én goedkoop kunstgras? Bezoek dan onze website en lees meer over de voordelige mogelijkheden die wij u bieden. Een vrijblijvende offerte aanvragen op onze homepage is natuurlijk ook mogelijk. Of contacteer ons telefonisch als u uw wensen wilt bespreken met ons of extra informatie wilt. Graag tot ziens!

Previous «
Next »