Wat is het beste camerasysteem?

  • Woon
  • mei 21, 2018
  • Comments Off
Steeds meer mensen kopen tegenwoordig een camera om hun huis te bewaken. Dit omdat zij hun huis in de gaten willen houden als zij weg zijn. Mensen lijken steeds banger te worden voor inbraken. Gelukkig zijn er een heleboel goede camerasystemen op de markt. Maar wat is nu het beste camerasysteem?

Draadloze camera

Veruit de meeste particulieren kiezen voor een draadloze camera. Dit omdat deze camera gemakkelijk te gebruiken is. Er hoeft geen kabel voor te worden aangelegd, maar hij kan meteen gebruikt worden. Dat is erg handig. Er zijn ook nog verschillende soorten draadloze camera’s. Sommigen zijn geschikt voor binnenshuis, anderen voor buitenshuis. Let goed op bij de aanschaf waar de camera voor bedoeld is.

IP camerasysteem

Een IP camera is iets moderner in vergelijking tot de draadloze camera. Deze camera biedt vaak beelden met HD kwaliteit. Daarnaast zijn de meeste IP camera’s op afstand te controleren. Vaak kan je via een computer live de beelden zien. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld een tijd van huis bent. Zo kan je toch nog een oogje in het zeil houden.

Analoog camerasysteem

Het grootste voordeel van een analoog camerasysteem is dat deze heel goedkoop in de aanschaf is. Mocht je dus op zoek zijn naar een simpele camera, dan kan een analoge camera een goede optie zijn. Let er wel op dat de beelden van een analoge camera vaak niet van scherpe kwaliteit zijn. Als beveiligingscamera is het dus wellicht een minder goede keuze, omdat een gezicht van een inbreker bijvoorbeeld vrij lastig te herkennen is.

HD-SDI camera’s

HD-SDI camera’s zijn goede camera’s met vaak een erg scherpe beeldkwaliteit. Deze camera’s zijn dan vaak ook goed in staat om details op beelden te laten zien. Denk aan een gezicht of een nummerplaat. Wel is dit een relatief dure camera.

Wil jij ook graag een camerasysteem kopen om je woning veilig te stellen? Onlinecamerashop.nl heeft een grote variatie aan camerasystemen. Er zit heus iets bij dat bij je past.

Previous «
Next »