Winter woontrends 2018-2019

  • Woon
  • november 21, 2018
  • Comments Off

Winter woontrends 2018-2019

De winter komt er aan en wellicht hou je ervan om het interieur zo nu en dan eens een leuke nieuwe look te geven wanneer het nieuwe seizoen is aangebroken. Ook de winter woontrends 2018 hebben voor jou veel te bieden en zijn erg divers. Wat dit seizoen helemaal hot is voor je interieur lees je hier verder.

Warm en knus

Als we het hebben over winter woontrends 2018 dan komen we vooral een warm en knus interieur tegen met warme kleuren. Combineer dus warme kleuren om een intieme en gezellige sfeer uit te stralen. Maar niet alleen de gebruikelijke kleuren als bruin, goud en geel kom je tegen: ook kleuren als paars, blauw en groen maken hun opkomst. Decoreer je huis met diverse leuke accessoires en vervang eventueel wat meubels met een zachte uitstraling. Een goed voorbeeld is het gebruik van hout, dit heeft de eigenschap van een warme, landelijke uitstraling. Daarbij is het materiaal duurzaam: het kan wel tegen een stootje.

Rustiek en vintage

Niet alleen warme kleuren zijn in. Voor iedereen die van rustiek houdt is er ook goed nieuws, deze behoort ook tot de winter woontrends 2018-2019 die je kunt gebruiken. Hierbij komen meubels met cognac kleur en opvallende afwerkingen voorbij. Daarbij kan je ook denken aan een vintage stijl die je kunt combineren voor een warme en authentieke stijl die je van vroeger ook kent. Pak een leuk vintage vloerkleed en zet hier een leuk tafeltje op met decoratie. De mogelijkheden van de winter woontrends 2018 zijn groots en je hebt genoeg keuze om jouw kamers op te fleuren.

De natuur, maar dan binnen

Het is een trend die al meer doorzet: het gebruik van natuurlijke elementen in je huis. Zorg hierbij voor diverse warme kleuren uit de natuur (denk aan groen, bruin, geel) en plaats de leukste accessoires die een fris uiterlijk geven. Bijvoorbeeld planten, steentjes in een schaal, noem het maar op. Maar ook het gebruik van houten meubels is hierbij een mooi voorbeeld hoe je een prachtig interieur kunt maken. Duurzaamheid is ook een trend waarbij je de natuurstijl kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor bamboe in je huis! Hier zijn tegenwoordig veel meubels en andere leuke elemeneten van te vinden. Doe inspiratie op bij diverse tuincentra om jouw huis een mooie indruk te geven op je gasten.

Previous «
Next »