Woonfrustraties; los het op

  • Woon
  • juni 4, 2018
  • Comments Off

Kom je elke dag weer thuis van je werk en ben je gedoemd om weer naar die saaie, versleten meubels te staren? Pak het vanaf nu aan! Gooi die oude look omver en kies een stijl die jij stoer vindt!

De woonkamer

Dit is de belangrijkste kamer wanneer je ’s avonds thuiskomt als je graag even wilt uitrusten en/of eten. Wat is dan leuker dan een complete nieuwe inrichting? Erger je niet meer aan de oude inrichting en kies met nieuwe meubels voor een compleet nieuwe look. Maak een plan, laat je inspireren door diverse woonideeën en kijk bijvoorbeeld naar een nieuw tv meubel en een unieke salontafel die je op een mooi nieuw kleed plaatst. Wellicht is het ook een goede optie om voor een nieuwe bank te kiezen die ook het middelpunt wordt door zijn uniekheid. Wist je dat er zelfs legerkisten als salontafel worden gebruikt en lockers als gewone lasten? Je kunt zo creatief aan de slag gaan als je zelf wilt.

De slaapkamer

Als je toch al druk in de weer bent met je grote renovatie, pak de slaapkamer dan ook meteen aan als je dat nog niet hebt gedaan. Dit is ook een plek waar je veel tijd besteedt, ook hier kan je het nodige opleuken om zo sfeer te maken en je meer op je gemak te laten voelen. Een nieuw bed, een nieuwe kast en leuke accessoires kunnen al veel verschil maken. En vergeet daarbij niet sfeervolle, moderne verlichting.

De badkamer

Ook deze ruimte is een onderdeel wat je kunt gelijktrekken met de andere kamers, hierbij dien je wel rekening te houden met het hoge vochtigheidsgehalte. Daardoor kan je bijvoorbeeld niet alle soorten kasten gebruiken. Controleer eerst of de producten geschikt zijn voor het gebruik in badkamers. Je kunt de lampen vervangen voor iets mooiers, de douche vervangen voor een stortdouche, in plaats van een douchegordijn een wand of cabine plaatsen, noem het maar op.   

Previous «
Next »