3 Verassingsideeën voor je partner!

  • Woon
  • december 2, 2020
  • Comments Off
bloem bezorgen

Voor een romantische verassing hoeft het niet perse 14 februari te zijn. Een leuke verassing, is geschikt voor elke dag. Des te leuker dat je je partner spontaan verast. Zo is het een echte verassing. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen voor je partner. Toch is het nooit verkeerd om een beetje hulp te krijgen. Daarom hebben we in deze blog, drie leuke verassingsideeën voor je partner op een rijtje gezet. Dit zijn simpelweg algemene ideeën, dus geef er vooral een persoonlijke draai aan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

  1. Geen idee? Bloemen!

We weten het, het is niet het origineelste idee, maar het is een echte klassieker. Ook houden de meesten vrouwen van bloemen, dus als je iets voor een dame zoekt. Bij deze. Probeer het wel persoonlijk te maken dus kies haar favoriete bloemsoorten. Je kunt de bloemen natuurlijk zelf geven, maar een grotere verassing is om de bloemen te laten bezorgen. Als je dit wilt doen, raden wij je Boeketcadeau aan, die zijn experts in bloemen bezorgen.

  1. Maak zelf iets

Tijd om creatief te worden. Je kunt natuurlijks iets kopen, maar persoonlijker is iets zelf maken. Hierbij kun je aan van alles denken, probeer te blijven bij wat je kent. Ben je handig met hout? Maak een fotolijstje met een mooie foto er in. Goed in breien? Maak een warme sjaal. Gebruik dus je sterktes en vertaal ze in een liefdevolle verassing. Probeer ook in gedachten te houden waar je partner van houd, bijvoorbeeld als je tussen kleuren en stijlen kiest. Je kunt ook kiezen voor doe-het-zelf pakketten. Deze zijn op veel plekken te koop en zijn misschien wat makkelijker dan zelf iets bedenken. Kijk vooral in de hobbywinkel in de buurt, je vind daar ware parels. Dus handen uit de mouwen en ga er voor!

  1. Koken met liefde

Om in het thema te blijven van het zelf maken. Denk eens aan al die lekkere gerechten die er bestaan. Tegenwoordig kun je makkelijk online de lekkerste recepten vinden. Dus een kind kan de was doen, of nou ja, koken. Kies iets uit de favoriete keuken van je partner, dan zit je altijd goed. Ben je niet zo’n held in de keuken? Bestel dan bijvoorbeeld, maar maak zelf een dessert. Met wat ijs en fruit, kom je al heel ver. Vergeet niet: het gaat om het gebaar. Eet smakelijk!

Dit waren de drie verassingen, we hopen dat je er wat mee kunt. Veel succes!

Previous «
Next »