3x inspiratie voor in de kinderkamer

  • Woon
  • oktober 20, 2020
  • Comments Off

Ben jij op zoek naar een leuke manier om de kinderkamer af te maken? Natuurlijk kun je leuke meubels en accessoires in de kinderkamer neerzetten, maar kijk ook eens naar de ramen! De ramen kunnen wel wat sfeer gebruiken en dat doe je met mooie raamdecoratie. Zo kun je houten jaloezieën kopen, maar zijn er ook vele andere mogelijkheden. Ontdek hier drie manieren waarmee je de kinderkamer nog sfeervoller en gezelliger kunt maken, met behulp van raamdecoratie.

1: Houten jaloezieën doen het altijd goed

Houten jaloezieën passen heel goed bij een rustige kinderkamer. Wat dacht je van mooie witte houten jaloezieën? Deze kleur past overal bij en zorgt er daarnaast voor dat je woning een mooie en luxe uitstraling krijgt. En wist je dat de juiste raamdecoratie ook zorgt voor de nodige privacy? Je kunt zelf bepalen wanneer je de lamellen open en dicht doet. Zo kan er niet naar binnen worden gegluurd. Verder bepaal je ook zelf hoeveel natuurlijk licht er naar binnen kan schijnen.            

2: Raamdecoratie op maat

Een van de dingen waar je voor kunt kiezen is raamdecoratie op maat. Dit is een handige manier om precies de juiste maat de krijgen. Zo weet je zeker dat de raamdecoratie goed op de ramen van de kinderkamer past. Dat is wel zo makkelijk! Je kunt hierbij kiezen uit heel veel verschillende soorten raamdecoratie. Onder andere houten jaloezieën, maar ook jaloezieën van aluminium, houten shutters, rolgordijnen in allerlei soorten en maten en meer. Kleuren zijn ook volop verkrijgbaar: zo vind je altijd de beste decoratie voor ramen in de kinderkamer. 

3: Rolgordijnen in allerlei soorten en maten

Een van de manieren waarop je zowel privacy in de kinderkamer creëert als sfeer en gezelligheid, is door te kiezen voor mooie rolgordijnen. En wanneer je kiest voor verduisterende rolgordijnen ben je er ook nog eens van verzekerd dat het in de ochtend lang donker blijft op de kinderkamer. Online kun je terecht bij Inhuis Plaza. Hier vind je de mooiste raamdecoratie en kun je ook voor gordijnen en zonwering voor in de kinderkamer terecht. Zo profiteer je van alle voordelen die mooie decoratie met zich meebrengt! Voor ieder budget vind je mooie decoratie online. Je laat het gemakkelijk en snel bezorgen: zo heb je de mooiste decoratie binnen enkele dagen al in huis.

Previous «
Next »