• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Comfortabel dineren in bruine eetkamerstoelen met leuning

Comfortabel dineren in bruine eetkamerstoelen met leuning

  • Woon
  • februari 2, 2018
  • Comments Off

Houd jij er ook zo van om lekker lang aan de eettafel te zitten? Of je nu een smakelijke maaltijd eet of gewoon gezellig kletst met vrienden of familie: een comfortabele stoel is een echte must voor in de eetkamer. Dat is de reden waarom veel eetkamerstoelen een leuning hebben. Dankzij deze leuning kan je lekker loungen op je stoel en helemaal tot rust komen na een lange dag. Bruine eetkamerstoelen met leuning zien er ontzettend knus uit en zitten ook ontzettend comfortabel. Op het gebied van eetkamerstoelen kan je alle kanten op. Er is namelijk een bruine eetkamerstoel met leuning te vinden voor ieder interieur.

Bruine eetkamerstoelen met leuning

Kare Design Costa à €139,99

Een Scandinavische eetkamer

De Scandinavische woonstijl draait om gezelligheid, een knus gevoel en lichte materialen. Je eetkamerstoel mag dus niet achterblijven! Er zijn meer dan genoeg designs die bij een Scandinavische eetkamer passen. Een goed voorbeeld is de Costa stoel van Kare Design. De poten van deze bruine stoel met leuning zijn namelijk gemaakt van licht beukenhout. Hierdoor krijgt de stoel de lichte look die bij de Scandinavische woonstijl past. De achterkant van de stoel is bovendien opengewerkt. Dat zorgt ervoor dat de stoel een open uitstraling krijgt. Dankzij de kleur en het design komt de zwarte zitting nog beter tot zijn recht. De zwarte kleur geeft de bruine eetkamerstoel met leuning namelijk een robuuste en opvallende look.

bruine stoel met leuning

Kare Design Dialog Brown à €247,99

Relaxen in moderne bruine eetkamerstoelen met leuning

Is jouw woning niet Scandinavisch maar juist modern? Dan heb je ook genoeg keuze op het gebied van eetkamerstoelen. Het fijne aan een modern interieur is dat het ontzettend makkelijk is om te mixen en matchen. Er zijn gewoon een paar regels die je in gedachten moet houden. Zo zijn moderne meubelstukken meestal strak en gestroomlijnd, zijn de kleuren redelijk neutraal en zijn materialen zoals metaal, plastic, glas en leer populair. Het is dus belangrijk om een eetkamerstoel uit te zoeken die aan een aantal van deze criteria voldoet. Op het gebied van kleur heb je wel veel speling. Neutrale kleuren zijn gebruikelijk, maar het kan juist leuk zijn om een donkere eetkamertafel op te fleuren met felgekleurde stoelen. Houd je het liever rustig? Ga dan voor kleuren zoals bruin, zwart of wit. De Dialog stoel van Kare Design is een goed voorbeeld van een moderne eetkamerstoel. De vierkante vormen van de stoel zorgen ervoor dat hij strak oogt en de neutrale kleuren zijn te combineren met vrijwel alle meubelstukken in je woning.

bruine eetkamerstoel met leuning

Tower Living Bastia à €99,-

Een bruine stoel met leuning in je industriële woning

Industriële keukens worden tegenwoordig steeds populairder. Bij deze keukens hoort natuurlijk ook een industriële eetkamer! Donkere kleuren doen het altijd goed bij deze woonstijl. Het ligt dan ook voor de hand om bruine eetkamerstoelen met leuning uit te zoeken voor je eetkamer. Bruin gaat namelijk perfect samen met het donkere hout en steen dat je in veel industriële woningen terugziet. Zorg er wel voor dat het geheel niet te zwaar en te donker wordt. Het gebruik van metaal is daarom een goede keuze. Metaal heeft een mooie glans en een opvallende textuur tussen alle natuurlijke materialen. Zoek dus een eetkamerstoel uit met metalen accenten. Tower Living maakt bijvoorbeeld een mooie stoel die goed bij de industriële stijl past. Donker leer wordt gecomplementeerd door glanzend metaal.

Previous «
Next »