Comfortabel zitten is gastvrijheid

  • Woon
  • januari 10, 2018
  • Comments Off

Heerlijk wegzakken in je fauteuil: gewoon zalig! Een lekkere zetel is gewoon cruciaal in je huis. Ook al heb je comfortabele banken, stoelen, zitzakken of poefs, je eigen persoonlijke fauteuil is onmisbaar! Maar welke zetel koop je best? Deze keuze is niet altijd makkelijk. Wij kunnen jou alvast zeggen dat de stoere industriële stijl helemaal in is, en dit zowel voor industriële panden als voor vintage, minimalistische, landelijke en klassieke interieurs.

Een stoere look: ook voor je fauteuil!

We kunnen er niet onderuit, dat is zeker. De industriële look is volop in opmars. Het gaat zelfs zo ver dat er nieuwe ontwerpen uitgevonden worden om toch maar aan de vraag van industriële meubelen te kunnen voldoen. De tweedehandsmarkt raakt uitgeput en de recuperatie-materialen kunnen de vraag niet volgen. Designers specialiseren zich optimaal in het nabootsen van de oude modellen. Als je bijvoorbeeld een leren fauteuil van Robuustetafels.nl bekijkt, dan kun je deze bijna niet meer onderscheiden van een originele oude zetel. Het leer heeft een verweerde look en het metalen onderstel geeft aan de fauteuil een stoere uitstraling. Je ziet ze zo al staan bij een paar andere stoere objecten zoals een boomstamtafel, kasten van gerecycleerd hout, een doorleefd vloerkleed en een paar industriële lampen.

Zitcomfort gaat boven alles!

Een fauteuil mag nog zo mooi zijn, als het comfort niet voldoet, heb je geen goede zetel. De stoere fauteuils van Robuustetafels zitten heel makkelijk, daar mag je zeker van zijn. Leer voelt lekker soepel aan en heeft een bijzondere aangename geur. Geen enkel materiaal kan hiermee concurreren. Met een dergelijk zitmeubel verwelkom je je gasten en laat je ze heerlijk genieten. Je zult merken dat ze (letterlijk!) blijven hangen in je zetel en er nog moeilijk uit komen. Vele gezellige uren gegarandeerd! Lekker wegdromen met een boek, TV kijken of zachtjes indommelen met de kat op schoot: wat is er zaliger dan dat? Kies zorgvuldig die zetel die het beste bij jou past. Zo krijg je tegelijkertijd een pracht van een meubelstuk én een comfortabel gevoel!

Previous «
Next »