• Homepage
  • >
  • Keuken
  • >
  • De professionele koelingen specialist. Breed assortiment in koelwerkbanken

De professionele koelingen specialist. Breed assortiment in koelwerkbanken

  • Woon
  • juni 8, 2018
  • Comments Off

Wat is een koelwerkbank?

Koelwerkbanken zijn werkbanken die in de horeca gebruikt worden. Deze werkbanken bestaan uit roestvrijstalen bladen of keramiek, met onder het werkblad subtiel ingebouwde koelingen. In die koelingen kunnen verse voedselproducten en ingrediënten voor menu’s opgeslagen worden. De kok, slager of keukenmedewerker heeft op deze manier altijd vers voedsel binnen handbereik, want hij bereidt het voedsel direct bóven op de koelbank.

De voordelen van een koelwerkbank

Iedere uitbater die in de horeca werkt, weet dat een goede koelwerkbank een absolute noodzaak is in de keuken van een restaurant, eethuis of café. Een koelwerkbank heeft namelijk enkele belangrijke pre’s voor de ondernemers die hiervoor kiezen. Het belangrijkste voordeel van een koelwerkbank is dat u te allen tijde verse producten bij de hand hebt tijdens het klaarmaken van gerechten en menu’s. Het voedsel blijft veel verser, waardoor u niet alleen sneller, maar ook hygiënischer kunt werken. De werkbank zorgt verder voor een optimale koeling van voedsel op de exact door u gewenste temperatuur. Naast de perfecte temperatuurafstelling die gekoelde werkbanken mogelijk maken en het makkelijker en sneller kunnen werken, hebben gekoelde werkbanken als pre dat u uw voorraden in één oogopslag kunt bekijken. Door een lade of deurtje open te trekken, weet u meteen of alle voedselproducten op voorraad zijn of niet. En kan er al dan niet aangevuld worden. Ten slotte creëert een koelende werkbank veel extra ruimte in de keuken, doordat het werkblad zich boven op de koeling bevindt. Daarbij bestaan er tegenwoordig ook verrijdbare koelinstallaties met werkband, die ervoor zorgen dat hedendaagse koks, bakkers en slagers mobieler zijn dan ooit.

U ziet het: gekoelde werkbanken zijn, gezien hun vele positieve eigenschappen en kenmerken, een absolute must in de Nederlandse professionele horeca! Gekoelde keukenwerkbladen maken uw keukenactiviteiten eenvoudiger,

Soorten koelwerkbanken

Tegenwoordig zijn er tal van koelwerkbanken verkrijgbaar, in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor koelbanken mét uitschuifbare lades of met deurtjes, roestvrijstalen modellen of koelwerkbladen met 1, 2, 3 of 4 deuren. Maar ook grotere en kleinere koelbladen die duurzaam en hygiënisch zijn. Een koelwerkbank met zijn eigen specifieke professionele ontwerp en kleur.

Kwaliteit, duurzaamheid en voordeel bij HorecaRama

Bent u bakker, kok, slager of horecaondernemer? Kies dan voor de duurzame, strak ontworpen en voordelige koelwerkbanken van HorecaRama. Wij zijn dé professionele koelingen specialist in Nederland, met een breed en aantrekkelijk geprijsd assortiment van de beste merken op de markt!

Previous «
Next »