De vijf leukste woonboulevards van Nederland

  • Woon
  • juni 8, 2018
  • Comments Off

Top vijf woonboulevards Nederland

Nederland telt tal van leuke woonboulevards. Wooncentra waar je heerlijk kunt winkelen en alle meubels, spullen en accessoires kunt vinden die je maar voor je interieur nodig hebt. Maar welke vijf boulevards zijn eigenlijk de leukste woonboulevards van Nederland? Als je verslaafd bent aan shoppen, dan mag je de onderstaande woonboulevards in geen geval overslaan!

1. Woonboulevard Utrecht
Een van de meest leuke woonboulevards in Nederlands vind je in Utrecht. Woonboulevard Utrecht is een van de grootste en meest afwisselende woonboulevards Nederland. Op korte afstand van elkaar vind je hier maar liefst 35 woon- en interieurwinkels. Alle grote winkelmerken zijn vertegenwoordigd, zoals de IKEA, WoonTrend, Leen Bakker, Kwantum, BeterBed, Bruynzeel Keukens en Montel Meubelen. Aanraders zijn de exclusieve winkels Oase en Kaap Living, beide aan de Kaap de Goede Hooplaan. Heb je jonge kinderen, wip dan zeker even langs bij de leuke voordeelwinkel BabyDump, waar je voordelig alles koopt voor je kleine baby. Ben je klaar met shoppen of wil je even pauzeren, dan kun je terecht in verscheidene leuke restaurantjes en eetgelegenheden, die ook ruim voldoende aanwezig zijn in deze woonboulevard.

2. Woonboulevard Borgstee, Assen
Een gezellige woonboulevard in Noord-Nederland is Woonboulevard Borgstee in Assen. Mooi is dat deze woonboulevard goed bereikbaar is, het ligt centraal in Noord-Nederland, en qua winkels voor elk wat wils biedt. Zes winkels waar je de nieuwste woonideeën en interieurtrends vindt, bevinden zich op loopafstand van elkaar. Bij Leen Bakker vind je onder meer bedden, meubels, gordijnen, tuinmeubilair, verlichting en vloerbedekking. daarnaast kun je terecht bij Kwantum, Profijt Meubel, CarpetRight, Brugman Keukens, Beter Bed en de leuke en inspirerende winkel Babyplanet. Laatstgenoemde winkel is superleuk voor als je net een baby of kleine kinderen hebt. Bij Babyplanet kun je onder meer autostoeltjes, boxen, speelgoed, buggy’s en campingbedden kopen, evenals alles op het gebied van babykleding en babyverzorging. Door de variatie die Woonboulevard Borgstee biedt, behoort dit woonwinkelgebied zeker tot de meest leuke woonboulevards in Nederlands.

3. Woonboulevard Palazzo, Lelystad
Goed bereikbaar vanuit de Randstad en Midden-Nederland is de fraaie Woonboulevard Palazzo in Lelystad, een van de leukste woonboulevards van Nederland. Hier vind je diverse keukenhandels, maar ook bouwmarkten, interieurwinkels en vestigingen van onder meer de Intratuin, JYSK en totaalBED. Regelmatig hebben de winkels in Woonboulevard Palazzo leuke voordeelacties. Kijk voordat je dit woonboulevard bezoekt daarom eerst op de website, waar je een overzicht vindt van alle actuele kortingen. Vanwege de variatie en het voordelige aanbod, rekenen wij Woonboulevard Palazzo tot de een van de leuke woonboulevards in Nederlands.

4. Home Center Wolvega
De grootste woonboulevard van Nederland onder één dak vind je in Wolvega. Bij Home Center. Als je jouw woonideeën hier niet kunt verwezenlijken, gaat het nergens lukken. Home Center heeft een oppervlakte van maar liefst 55.000 m2 (elf voetbalvelden) en biedt ruim 200 woonmerken aan. Daarbij is gedacht aan elke smaak, van klassiek landelijk tot hypermodern en luxueus. Vanwege het kwalitatief hoogstaande en brede assortiment is Home Center in 2010, 2013 en opnieuw in 2015 door het tijdschrift VT Wonen uitgeroepen tot ‘Woonwinkel van de maand’. Naast meubels vind je, sinds 2013, in Home Center ook het Tuindorado. Daar kun je al je sfeervolle tuinmeubilair en buitenspullen kopen.

5. Woonboulevard Breda XXL
Tot de leukste woonboulevards van Nederland hoort zonder twijfel Breda XXL. Dit woonwinkelcentrum – dat bijna 50 woonwinkels telt – is zelfs een van de grootste van heel Europa. Als je in Zuid-Nederland woont, is Woonboulevard Breda XXL een echte aanrader. Je vindt er de nieuwste woontrends, fraaie badkamers en slaapkamers en de beste interieurideeën. Regelmatig hebben de winkels in deze Bredase woonboulevard kortingsacties en aanbiedingen. Je kunt hier altijd terecht: zeven dagen per week en 365 dagen per jaar. Niet alleen voor wooninspiratie, maar ook voor een lekker hapje en drankje. Kortom: Breda XXL is een van de top woonboulevards Nederland!

Previous «
Next »