• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • De vele toepassingen van een goed gekozen bijzettafel

De vele toepassingen van een goed gekozen bijzettafel

  • Woon
  • juni 22, 2020
  • Comments Off
bijzettafels

Na lang zoeken en twijfelen heb je eindelijk een keuze gemaakt voor je nieuwe interieur. Maar nadat een aantal dagen later de nieuwe bank, fauteuil en salontafel thuis zijn bezorgd, het plastic is verwijderd en alles op zijn plek is gezet, kom je tot de conclusie dat er toch nog iets mist om je woonkamer compleet te maken, al ben je er niet helemaal zeker van wat het is. 

Na een paar dagen ijsberen rond de nieuwe tafel, ben je er dan eindelijk toch achter wat er nog ontbreekt om je kamer compleet te maken. Je bent op zoek naar iets waar je met gemak de afstandsbediening van je televisie kunt wegleggen, een plek waar je je glas wijn makkelijk kunt neerzetten of ergens waar je je tijdschrift kwijt kunt als je lekker onder uit op de bank een filmpje wilt kijken. 

Het is makkelijker dan je denkt. Al de problemen die je voor je ogen voorbij zag flitsen zijn 1-2-3 te verhelpen met de aanschaf van een bijzettafel.  En tegenwoordig kun je alle kanten op want het aanbod is enorm. Er is voor iedereen wel een bijzettafel te vinden die aansluit op je persoonlijke smaak. 

Keuze uit meer dan 150 soorten bijzettafels

Bij Goossens kun je een keuze maken uit meer dan 150 verschillende soorten bijzettafels. Wil je een houten bijzettafel of gaat je voorkeur uit naar een rond of een vierkante bijzettafel? Er is over alle soorten smaken nagedacht, zodat ook jij een passende bijzettafel kunt vinden om jouw interieur af te maken en je te voorzien van het comfort waar je naar op zoek was. 

Ook de toepassingen van de bijzettafel zijn legio. Je kop koffie vindt een plek om even bij te komen, de visite heeft een extra stoel zonder dat de buren om extra meubels moeten worden gevraagd, de kinderen hebben een kruk waar ze op kunnen kruipen en eindelijk heb je een plek waar die mooie bloemenvaas echt goed tot zijn recht kan komen. 

Bijzettafels worden al snel een verslaving als je je bewust wordt van de vele mogelijkheden

Wees wel voorzichtig, want zodra je eenmaal begint met de bijzettafels, word je je bewust van alle andere toepassingen die er te bedenken zijn voor deze handige attributen en zal het zelden bij de aanschaf van slechts een bijzettafel blijven. Zo kan een bijzettafel in de slaapkamer gemakkelijk doorgaan voor een nachtkastje naast je bed. In de kinderkamer verandert de bijzettafel probleemloos in het perfect instrument om je kinderen ’s ochtends aan te kleden voor ze weer naar school gaan en in de keuken komt het uitermate goed van pas om de kruiden of de pannen op te plaatsen. 

Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt, schroom dan niet om snel je bestelling te plaatsen. Je nieuwe bijzettafel wordt gratis thuisbezorgd binnen 1-3 dagen nadat je je order hebt geplaatst. Daarnaast heb je een bedenktermijn van 30 dagen, voor het geval dat je toch niet helemaal tevreden bent met je keuze. 

Previous «
Next »