• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Dit zijn de leukste en mooiste klussen voor in de tuin en aan je huis

Dit zijn de leukste en mooiste klussen voor in de tuin en aan je huis

  • Woon
  • oktober 18, 2021
  • Comments Off
plantenbak

Jouw tuin kan wel een make-over gebruiken maar je wilt het allemaal zelf doen. Wat zijn dan leuke dingen om zelf te maken? Heb jij al op een rijtje gezet wat je allemaal veranderd wilt hebben aan jouw tuin? 

Bouw je eigen plantenbak

Om een andere look in jouw tuin te creëren kan je erover denken om je eigen plantenbak te maken. Dit kan je doen door deze stappen om zelf een plantenbak te metselen op te volgen. Wanneer je dat doet dan kom jij er zeker uit en heb je aan het einde een zeer mooie en door jou zelf gemaakte plantenbak in jouw tuin staan die je dan leuk kunt vullen met mooie planten. Dat wordt elke dag genieten van jouw zelfgemaakt item. 

Glazen schuifdeuren naar buiten

Hoe mooi is het om in je woonkamer lekker veel licht naar binnen te laten komen? Juist, dat geeft een heel mooi plaatje aan jouw huis. Glazen schuifdeuren naar buiten maken het ook heerlijk in de zomer om lekker met je bakje koffie naar buiten te kunnen wandelen. Ook heb je zo een goed zicht op je tuin!

Nog meer leuke dingen in jouw tuin om zelf te maken

Vanzelfsprekend is er niet alleen een plantenbak die jij zelf kunt maken maar zijn er nog wel meer dingen op te noemen die je kunt maken in jouw tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie loungebank van hout pellets. Ook deze is zelf te maken wanneer je een beetje handig bent. 

Om het helemaal gezellig te maken kun je er ook voor kiezen om een vuurplaats in je tuin te metselen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je stenen en metselzand gaat gebruiken die goed tegen de hitte bestand zijn. Het zou natuurlijk hartstikke jammer en zonde zijn wanneer je daar de verkeerde materialen voor zou nemen en na 1 keer een gezellig avondje gehad te hebben bij de vuurplaats je hem af moet gaan breken omdat er scheuren in zijn ontstaan en hij niet meer veilig is om te gebruiken. Laat je dus goed informeren. 

Genieten van al het moois in je tuin

Wanneer jij klaar bent in je tuin dan wordt het tijd om te gaan genieten van alle mooie dingen die jij daar zelf hebt gemaakt. Dit kan je alleen doen maar het is natuurlijk veel gezelliger om dat in het bijzijn van een stel vrienden te doen. Zij willen vast en zeker wel meegenieten in jouw gezellige tuin!

Previous «
Next »