Duo rolgordijn nodig?

  • Woon
  • september 1, 2020
  • Comments Off
rolgordijnen

Iets wat niet kan missen in een huis, zijn de gordijnen. Ben jij op zoek naar nieuwe gordijnen, maar wil je geen dikke en donkere gordijnen? Dit begrijpen we. Deze gordijn kunnen ervoor zorgen dat jouw ruimte kleiner lijkt en dat jij een opgesloten gevoel krijgt. In dat geval is een duo rolgordijn een goede keuze. Het is een goed alternatief voor een dik en donker gordijn. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. Deze beschikken zowel over lichtdoorlatende als zeer transparante banen. Dankzij deze gordijnen creëer je in een handomdraai de gewenste lichtinval én de inkijk van buiten naar binnen. Dit doe je door de twee lagen van elkaar te laten bewegen. Meer weten over het duo rolgordijn? Je leest het hier.

Diverse kleuren

De kleur van een duo rolgordijn is ook niet geheel onbelangrijk. Donkere kleuren bieden meer privacy en minder daglicht. Mist jouw interieur wat kleur? Kies dan voor een mooie kleur om de boel wat op te vrolijken. Zo zijn duo rolgordijnen, naast witte tinten en zwart, beschikbaar in de kleuren blauw, taupe, roze en grijs. Heb je liever een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook. Iedere partij heeft een ander aanbod en dus ook andere kleuren duo rolgordijnen.

Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar een gordijn dat meer sfeer in jouw ruimte brengt en ben je nog niet overtuigt van een duo rolgordijn? Overweeg dan het aanschaffen van houten jaloezieën. Deze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn ontzettend functioneel. Bij houten jaloezieën kun je, net als bij duo rolgordijnen, gemakkelijk de hoeveelheid licht in de ruimte bepalen en de doorkijk. Het is mogelijk om houten jaloezieën op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat ze perfect passen.

Voordelig online gordijnen bestellen

Ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan eens het aanbod gordijnen van Raamdecoratie.com. Zij hebben een enorm aanbod gordijnen, waaronder duo rolgordijnen en houten jaloezieën. Kijk eens rond op hun website en neem bij vragen contact op met hun klantenservice. Zij helpen je graag verder. 

Previous «
Next »