Een grijs interieur zorgt voor rust in huis

  • Marco
  • december 11, 2019
  • Comments Off
grijs combineren in interieur

Wellicht heb je het bij bekenden wel eens gezien of via voorbeelden op het internet: grijstinten in je interieur aanbrengen. Een grijs interieur woonkamer en het toepassen van grijstinten in je interieur in andere ruimtes, zoals de hal, eetkamer of slaapkamer, heeft een rustgevend effect. Maar dat is niet het enige wat grijstinten in je interieur gebruiken zo aantrekkelijk maakt. Wat is er nog meer aantrekkelijk aan grijs combineren in interieur?

Grijs zorgt ervoor dat meubels eruit springen

Grijze muren in huis, al dan niet met een vloer die een grijstint heeft, zorgt ervoor dat de meubels hiermee mooie contrasteren en tot hun recht komen. Wil je graag een bankstel dat goed opvalt in het interieur, dan is een grijs interieur woonkamer een goede optie om voor dit effect te zorgen. Een wit bankstel steekt mooi af, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een felle kleurvariant als geel, blauw of rood. Grijs valt namelijk met veel kleuren te combineren!

grijstinten in je interieur

Grijs helpt om het interieur tijdloos te maken

Grijs combineren in interieur is ook een slimme manier om de woonkamer en/of andere ruimtes een tijdloos karakter te geven. Heb je geen zin, tijd of geld om het interieur binnen vijftien jaar nog een keer stevig onder handen te nemen? Dan kies je met grijs als tijdloze kleurvariant voor een veilige route. Want grijs doet het al decennialang goed als basiskleur van interieurs en dat gaat de komende decennia echt niet veranderen!

Grijs is een kleur die niet snel verveelt

Een ander groot pluspunt van een grijskleurig interieur, of het nu lichtgrijs of een donkere variant is, is het feit dat grijze woonkamers niet snel gaan vervelen. Een grijs interieur woonkamer blijft aanspreken. Anders dan bij felle interieurkleuren als geel, rood of blauw, loop je met grijs nooit het risico dat je op de kleur uitgekeken raakt en opnieuw moet gaan schilderen. Met grijs maak je jouw woning dan ook stijlvol en strak, maar is als kleur bovendien ook aantrekkelijk op de langere termijn. Kies daarom ook voor een van de laatste trends op woongebied, namelijk grijs combineren in interieur. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die er op dit gebied zijn.

Previous «
Next »