• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Zinken Decoratie – Laat nostalgische tijden herleven

Zinken Decoratie – Laat nostalgische tijden herleven

  • Woon
  • november 14, 2016
  • Comments Off

In vroegere tijden werd zink gebruikt voor objecten die weer en wind moesten weerstaan. Tegenwoordig zijn er genoeg alternatieve materialen om gebruiksvoorwerpen van kwaliteit te maken, maar de aantrekkingskracht van zink blijft in tact. Het materiaal heeft een lange geschiedenis en geeft daarom meteen een nostalgisch tintje aan iedere ruimte die wordt gedecoreerd met zinken accessoires.

Zink en bloemen

Wie van tuinieren houdt zal vast eens een zinken emmer als bloempot hebben gespot. De neutrale kleur van het zink is ideaal te combineren met prachtige kleurvolle bloemen. Of je nu meerdere zinken emmertjes in de achtertuin wilt hangen, of één grote zinken emmer als pronkstuk in je woonkamer wilt: het is altijd te combineren met een mooie bloem of plant. Zinken emmertjes zijn bestand tegen het vocht van de potgrond, en een ideale keuze voor plantenliefhebbers.

zinken-emmer

Praktisch en sfeervol

Het gebruik van open manden voor het opbergen van kleedjes, sjaals, tijdschriften of andere voorwerpen is helemaal in. Door kleden met mooie kleuren in de mand te leggen geef je je huis meteen een kleurrijke oppepper, terwijl je meteen je overbodige spullen kunt opbergen. Een zinken draadmand is ideaal voor deze stijl, omdat het wederom een sfeervolle maar neutrale uitstraling heeft die perfect te combineren is met andere kleuren.

Terug in de tijd

Om echt een statement te maken met een zinken accessoire, kun je er voor kiezen om een zinken melkemmer of gieter als pronkstuk in je tuin te zetten. Zo krijgt je tuin een nostalgisch tintje, waardoor de ruimte meteen warmer en gezelliger aanvoelt. Een snelle en simpele manier om je tuin te stylen. Ben je op zoek naar leuke nieuwe accessoires gemaakt van zink? Bij www.wezan.nl kun je een gevarieerd assortiment aan zinken objecten vinden die geschikt zijn voor huis en tuin.

Previous «
Next »