• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Fleur je tuin op met de kleurrijke tuinmeubelen van Fermob

Fleur je tuin op met de kleurrijke tuinmeubelen van Fermob

  • Woon
  • april 30, 2018
  • Comments Off

Fermob, de Franse designer en producent van tuinmeubelen en -accessoires, is gevestigd in Saint-Didier-sur-Chalaronne. Een hele mond vol voor een gemeente bij Lyon. Het ligt niet helemaal in het Zuiden van Frankrijk, maar wees maar zeker: ze hebben de Zuidfranse mentaliteit wel in hun ontwerpen gestoken. Sinds 50 jaar vervaardigen ze degelijke buitenmeubelen in heerlijke kleuren: een waar genot!

Laissez-faire, laissez-passer

Anders gezegd: laat het leven maar rustig voortkabbelen. Dat is het motto van Fermob. Fermob kent wel iets van het buitenleven en ze richten zich daarbij op verschillende domeinen. Zo vind je in hun collectie onder andere tuinsets (stoelen en tafels), ligstoelen, barkrukken en -tafeltjes, tuin-fauteuils en tuinbanken. Daarnaast verwennen ze je nog met diverse accessoires en tuinverlichting. Als je de prachtige realisaties van Fermob bekijkt, dan vraag je je soms af wat je binnen nog zit te doen.

fermob tuinset

Kleur, zon en stevige kwaliteit

Bekijk bijvoorbeeld de klassieke Bistro tuinset: hiermee waan je je in een Franse tuin! En met de 1900 ga je gewoon terug naar de tijd van Franse kastelen. De Fermob Oleron, Monceau of Luxembourg zijn zeer stabiele tuintafels. Wil je daarnaast nog een tuinbank? Deze heeft Fermob ook in verschillende ontwerpen die hierbij aansluiten. Wil je een klassieke Louisiane of een retro Sixties model? Ook aan ligstoelen heeft Fermob gedacht. En heb je zin om een bar te installeren? Meer dan een paar barkrukken en statafels heb je hiervoor niet nodig. Het allerleukste aan dit hele assortiment is dat het in vrolijke zonnige kleuren te verkrijgen is.

Alle kleuren van de regenboog

Fermob weet hoe ze iemand vrolijk maken. Ze maken hun tuinmeubelen in zowat elke kleur die je je maar kunt indenken. Zelfs hun verlichting, plantenbakken en accessoires zijn in dezelfde vrolijke kleuren uitgevoerd. Je maakt er gewoon een fleurige boel van, of je houdt je strak aan één of twee kleuren. Aan jou de keuze! Bij elk tafeltje kun je bijvoorbeeld zes of acht stoelen kiezen in verschillende kleuren. Als je zorgvuldig je bloemen in bepaalde kleuren hebt gekozen, waarom zou je dit dan ook niet doen voor je tuinmeubilair? Laat het mooi op elkaar aansluiten. Wat dacht je van een lila-pastelroze-paarse tuin, inclusief meubelen? Of wil je het frisse wit-rood-geel gamma? Ook je tuinmeubelen kunnen in deze kleuren! Je kunt het zelfs nog een stukje verder drijven en je kleuren aanpassen aan de seizoenen. Kies het overgrote deel van je meubelen dan in een neutrale kleur en voorzie een paar stukken in ‘seizoen-kleuren’: pastel voor de lente, oranje, rood en hevig groen voor de zomer en bruin of donkerbruin voor de herfst. Zo volgen je tuinmeubelen gewoon mee met de sfeer die jij wilt creëren.  

Previous «
Next »