• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Fotoprints op acrylglas: de eye catcher in huis

Fotoprints op acrylglas: de eye catcher in huis

  • Woon
  • november 18, 2021
  • Comments Off
acrylglas

In het oog springende foto’s komen het mooist uit op acrylglas. Geniet van de unieke uitstraling in sprankelende kleuren en een prachtige glans. Dankzij het hoogwaardig printproces ben je verzekerd van de beste kleurnuances en de hoogste resoluties. Jouw favoriete fotoprints op acrylglas brengen zowel rijke kleuren als zachte tinten naar voren. Zulke mooie kunstwerken zie je niet elke dag.

Met fotoprints op acrylglas is minder veel meer

De reproducties in acrylglas zijn van uitstekende kwaliteit. De uitgekozen foto wordt rechtstreeks op echt plexiglas geprint, zodat je je kunstwerk glashelder kunt laten zien. Dankzij het ingenieuze proces zijn acrylglasafdrukken van uitzonderlijke schoonheid en zuiverheid. De afbeelding wordt afgedrukt op de achterkant van deze glanzende houder, uitgerust met een bevestigingssysteem. Het is ideaal voor klassieke kunstreproducties en moderne fotografie.

Hoge kwaliteit en professionele uitstraling

De fotoprints op acrylglas maken indruk met hun grote diepte en dat maakt het product van zeer hoge kwaliteit en professioneel. Dankzij het glanzende acrylglas kan het beeld vanuit elke hoek maximale expressiviteit produceren. Fotoprints op acrylglas zien eruit als een tentoonstelling in een kunstgalerie, waardoor elke kamer een bepaalde esthetiek krijgt. Dit effect wordt versterkt omdat het gebruikte acrylglas uit één stuk gegoten om een ​​onberispelijk oppervlak te krijgen. Met behulp van ultramoderne precisiesnijden worden foto’s direct bijgesneden om dichter bij de rand van het acrylglas te komen.

Onzichtbaar ophangsysteem fotoprints op acrylglas

Een acrylfoto past prachtig in elke kamer. De randloze design geeft je motieven nog meer ruimte en positioneert ze perfect in scène. Versterk dit effect met een van de vele beschikbare ophangsets. De ophanging is verborgen voor je fotoprints op acrylglas en houdt enige afstand van de muur. Op deze manier zweeft je plexiglasschilderij vrij op de muur. Bovendien zijn de randen van dde fotoprints op acrylglas goed gedefinieerd en zijn ze niet in het minst gekarteld. Zo kun je nóg meer genieten van je plexiglas schilderijen!

 Hoogwaardige én veilige fotoprints op acrylglas

Voor het maken van hoogwaardige prints op plexiglas worden gecertificeerde emissievrije digitale printtechnieken gebruikt, die de display veilig maken in huis en in delicate omgevingen zoals slaapkamers. Het is immers erg belangrijk dat je woonomgeving gezond is. Kies precies het formaat en druk de multimedia-inhoud af die het beste bij jouw inrichting past. Zo gemakkelijk worden fotoprints op acrylglas gereproduceerd dankzij onze technologie en ervaring: 

  • Kies een thema en het formaat van de reproductie, bijvoorbeeld een spannend portret of een magisch landschap. Het is ook mogelijk een enkel detail van dde foto te reproduceren.
  • Laat deze foto op plexiglas printen.

Het is wel noodzakelijk dat de digitale foto’s van goede kwaliteit zijn om een ​​optimaal afdrukresultaat te verkrijgen.

 Een prachtige foto wordt een waar kunstwerk

Wat is er mooier dan een kunstwerk aan de muur te kunnen presenteren met de mooiste momenten van je leven? Kies een thema wat past bij je interieur en ontvang het op hoogwaardig materiaal in het formaat dat jij wilt. Jouw fotoprints op acrylglas zullen blijvende schoonheid hebben en veel bewondering opleveren dankzij de prachtige kleuren en uitstraling.

Previous «
Next »