• Homepage
  • >
  • Wonen
  • >
  • Haardenexpert zorgt voor een uitstekende service

Haardenexpert zorgt voor een uitstekende service

  • Woon
  • november 1, 2021
  • Comments Off
haarden

Breng meer sfeer in huis met een haard of kachel van Haardenexpert. Met deskundig advies van ons team zorgen wij ervoor dat u een oplossing op maat krijgt. Wij kunnen u volledig ontzorgen met een vakkundige installatie door een installateur waarmee wij nauw samenwerken. Op die manier ondervindt u geen stress van de montage. Tevens wordt de gekozen haard op een veilige en professionele manier geïnstalleerd. Zo kunt u zonder gevaar van een kwalitatieve haard of kachel genieten. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Topmerken voor een scherpe prijs

Wij zijn de haardenzaak met meer dan 10 jaar ervaring. Onze klanten kunnen daarom ook altijd de beste service en producten verwachten. In ons assortiment hebben wij diverse topmerken zoals: Faber, Global Fires, Dimplex, Element 4 en meer! Het zijn er te veel om op te noemen. Topmerken met de kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Vrijwel alle modellen kunt u in onze showroom in Rijssen bewonderen.

De haardenzaak met de meeste keuze

Heeft u al een keuze gemaakt welke haard het beste binnen uw wensen past? Bijvoorbeeld een traditionele houtkachel of een moderne elektrische sfeerhaard die extreem goed is voor het milieu? Een andere optie zou een gashaard of speksteenkachel op maat kunnen zijn om in uw huis of tuin te integreren. De collectie is werkelijk uiteenlopend!

Proef de sfeer van Haardenexpert

De verschillende modellen uit ons assortiment staan op de overzichtelijke website met een beknopte omschrijving over de betreffende haard of kachel. Zo weet u gelijk welke voordelen uw favoriet biedt en u kunt meerdere opties met elkaar vergelijken. Surf snel naar onze website haardenexpert.nl. Mocht u nog vragen hebben over een bepaald model, dan staat onze uitstekende klantenservice vanzelfsprekend voor u klaar. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via de mail, geheel vrijblijvend. We hebben inmiddels ruim 3500 klanten blij gemaakt met een prachtige haard op maat en wellicht binnenkort ook u.

Previous «
Next »