Interieurtrend: 5x ronde eettafel

  • Marco
  • maart 20, 2021
  • Comments Off
voordelen-van-een-ronde-eettafel

Een van de grootste interieurtrends op dit moment zijn mooie ronde eettafels. De voordelen van een ronde eettafel zijn groot. Ronde vormen zijn onder meer populair, omdat ze zorgen voor een gezellige sfeer in interieurs met vooral rechthoekige, vierkante en rechtlijnige meubels. Een ronde eettafel in je woonkamer staat verder symbool voor gelijkheid: aan een ronde tafel zit niemand aan het hoofd, maar ben je als familie, vrienden of gezin één!
Maar welke vijf tafels steken er qua uitstraling en functionaliteit met kop en schouders boven andere tafels uit? Hieronder vind je de beste ronde eettafel tips. Kies een van onze vijf ronde eettafels uit, met een hoekbank om het af te maken, en jouw eetkamer ziet er weer hip en eigentijds uit!

1. Ronde eikenhouten tafel met stalen poten

Een van de fraaiste ronde eikenhouten eettafels met stalen matrix poot kun je kopen bij Stalen-tafelpoten.nl. De voordelen van een ronde eettafel van deze aanbieder zijn meer dan interessant. Je koopt met deze tafel een duurzame tafel, die zowel in een industrieel als in een klassiek interieur prachtig tot zijn recht komt!

Ronde duurzame eikenhouten eettafel, stalen matrix poot, 140 cm

2. Light Living Magnifera ronde eettafel

Een van de beste ronde eettafel tips, mét hoekbank, die we je kunnen geven is de stijlvolle Magnifera ronde eettafel van het merk Light & Living. Het ronde tafelblad heeft een doorsnede van 140 cm en is gemaakt van sterke mango hout. Deze ronde eettafel in je woonkamer is minimalistisch van ontwerp en komt lekker stoer over!

Light & Living Magnifera – Ronde Eettafel – Ø140 x 78 cm – Hout / Zwart

3. De Marne eettafel van Davidi Design

Wil je een supermoderne en strak ontworpen ronde eettafel in je woonkamer plaatsen, denk dan eens na over de Marne eettafel van Davidi Design. Deze handzame tafel van 120 cm doorsnede is gemaakt van MDF en voorzien van een eiken fineerlaag.

Davidi Design Marne Eettafel Rond Ø120 cm

4. De industriële Triangle eettafel

De voordelen van een ronde eettafel Triangle van Kick Collection zijn ook direct zichtbaar en merkbaar. De tafel heeft en robuust mangohouten blad met strakke zwarte poten en past bij landelijke interieurs, maar ook in nieuwbouwwoningen, klassiek interieurs en in boerderijen!

Kick Industrial eetkamertafel Triangle – Rond 120

5. Eettafel van steigerhout

Onze vijfde en laatste ronde eettafel tips is deze prachtige ronde tafel van steigerhout, waar je samen met een hoekbank een fraaie eetkamer van maken kunt! Grote voordelen van deze ronde eettafel zijn, naast de mooie uitstraling, het feit dat steigerhout goed tegen vocht kan én lekker voordelig is!

Ronde tafel steigerhout

Previous «
Next »