Schoenenrek voor in de slaapkamer

  • Woon
  • april 6, 2018
  • Comments Off

De ideale schoenenkast voor in de slaapkamer

Je kent het wel, je hebt een aantal schoenen die je veel draagt. Deze staan netjes opgeborgen in een schoenenkast in de gang of onder de kapstok op een rek . Maar waar laat je de rest van je schoenenverzameling? Een eigentijdse schoenenkast voor in de slaapkamer, welke past bij jouw unieke stijl kan uitkomst bieden. Schoenenkasten voor in de slaapkamer zijn er in vele soorten en maten. Hieronder heb ik de verschillende opties voor je op een rij gezet.

Schoenenrek voor in de slaapkamer

Germania Colorado Matt à €314,99

De schoenenkast met vakken

Een hoge en ondiepe slaapkamer schoenenkast met vakken is ideaal voor als je weinig oppervlakte hebt in je slaapkamer en toch al je schoenen kwijt wil kunnen. Het platte en strakke design van deze kast geven hem een moderne uitstraling. Deze schoenenkast is verkrijgbaar met drie, vier of vijf vakken en is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies voor elegant wit, of maak een statement met rood.

slaapkamer schoenenkast

Germania Calvi à € 384,99

De houten schoenenbank

Als je liever voor een compacter model gaat, kun je kiezen voor een schoenenbank. De schoenenbank van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is ingedeeld in meerdere vakken. In deze compacte schoenenkast voor in de slaapkamer kunnen acht paar schoenen opgeborgen worden. De schoenenbank is gemaakt van natuurlijk eikenhout en is verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs en wit.

schoenenkast met spiegeldeuren

Germania 3107 à € 404,99

De schoenenkast met spiegeldeuren

Een schoenenkast met spiegeldeuren is een aanwinst voor in je slaapkamer. De spiegeldeuren zorgen voor een luxe uitstraling en laten de kamer groter lijken. Een slaapkamer schoenenkast met spiegeldeuren heb je in verschillende modellen. Bijvoorbeeld dit hoge model, uitgevoerd in hoogglans wit welke ruimte biedt voor dertig paar schoenen. Maar ook schoenenkasten met vakken kunnen uitgevoerd worden met een spiegeldeur. Zoals deze luxe kast welke plaats heeft voor acht paar schoenen.

schoenenrek voor slaapkamer

Het schoenenrek

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing, en direct wil zien welke schoenen je vandaag aantrekt, kan je het beste kiezen voor een slaapkamer schoenenrek. Je vindt een schoenenrek voor in de slaapkamer in verschillende designs en materialen zoals bijv. hout of staal. Indien je voor een stoere en robuuste look gaat kun je kiezen voor een slaapkamer schoenenrek van bepoederd staal. Zoals bijv. dit schoenenrek van Lumz. Het stalen frame kan afgewerkt worden met een zwarte, witte, nikkel of blacksmit poedercoating. Het schoenenrek voor in de slaapkamer is er ook in een natuurlijke look, bekijk bijv. dit model van Zactona Niels met twee houten planken en ongeveer ruimte voor 8 schoenen.

Previous «
Next »