Tips om jouw bedrijf in te richten!

  • Woon
  • november 17, 2022
  • Comments Off
bedrijf interieur

Je bent een tijdje terug begonnen met een eigen bedrijf. Je had een klein team, maar omdat de zaken goed gaan en het bedrijf steeds bekender wordt, is het noodzakelijk geworden om een groter pand te vinden. Dat is leuk, want je komt hierdoor steeds dichter bij jouw doel. Toch kan het inrichting van een nieuw pand best stressvol zijn. In dit blog lees je daarom een aantal tips die je kunnen helpen!

Voor de werknemers

Als jouw werknemers allemaal bepaalde spullen nodig hebben om hun werkzaamheden goed uit te voeren, kan het heel handig zijn om lockers aan te schaffen. Hiermee zorg je ervoor dat de werkspullen gemakkelijk opgeborgen kunnen worden en daarnaast maak je het ook mogelijk dat de werknemers persoonlijke spullen erin kwijt kunnen. Voor een groeiend bedrijf is het daarnaast ook fijn dat de jassen gemakkelijk opgeborgen kunnen worden, zodat deze niet op de werkplaats liggen. Koop daarom kapstokken die speciaal gemaakt zijn voor het kantoor. Dit zijn kapstokken die langer zijn dan de kapstokken voor in huis, zodat meer mensen hun jas kwijt kunnen. Indien jouw werknemers werkzaamheden op de computer verrichten, is het belangrijk dat zij een fijn bureau en fijne stoel hebben. Dit voorkomt dat ze lichaamsklachten zullen krijgen.

De werkplek

Volgens de wet is het van belang dat de werkgever zorgt voor arbeidsplaatsen die veilig en gezond zijn. Indien de werkplekken niet aan de eis voldoen, kan het zo zijn dat de werknemers gezondheidsklachten oplopen of misschien zelf een ongeluk meemaken. Ga dus na hoe jij jouw bedrijf zo veilig en gezond mogelijk kunt inrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende ventilatie en zonlicht. Op de werkvloer is het daarnaast erg fijn als de benodigde spullen dichtbij elkaar liggen. Zo zorg je ervoor dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat aan het zoeken en pakken van de benodigdheden. Een werkplaatskast kan daarom goed van pas komen. Zorg ervoor dat de werknemers zelf ook de werkplaatsen schoonhouden. Zet dus genoeg prullenbakken neer en het is ook handig om een schoonmaakkast te hebben, zodat jouw collega’s zelf kunnen schoonmaken als er iets in omgevallen of stuk is gegaan.

Op je werk breng je een groot deel van de dag door. Het is daarom wel zo fijn als het ingericht is op een prettige manier. Dit blog heeft je een duwtje in de goede richting geholpen. Wil je gelijk aan de slag met de inrichting van jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op de site van Ghala!

Previous «
Next »