• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Tover je tuin om in een speeltuin voor de kinderen

Tover je tuin om in een speeltuin voor de kinderen

  • Woon
  • januari 17, 2018
  • Comments Off

Waarschijnlijk vind je het zelf vooral lekker om te kunnen relaxen in de tuin. Veel meer dan een ligbed, een stapel boekjes, een groene omgeving en natuurlijk een zonnetje heb je niet nodig. Op een warme zomeravond komt de barbecue erbij om gezellig buiten te tafelen en jij bent tevreden. Kinderen vinden dit echter al snel saai. En dat is zonde, want de tuin is juist een van de beste en veiligste plekken om in de buitenlucht te kunnen spelen. Er is vermaak nodig! Met enkele kleine (of grotere…) aanpassingen tover je de tuin om tot een echte familietuin, waarin ook de kinderen zich urenlang zullen vermaken.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos. Afhankelijk van de wensen van jou en je kind, je budget en de ruimte die je hebt, kun je de perfecte invulling voor de tuin uitkiezen met de speeltoestellen van Grootplezier. Misschien is er wel plaats voor een voetbalveldje met doelen of een zwembad… Een trampoline past ook prima in een kleinere tuin, en is ideaal om je heerlijk op uit te leven. Klassiekers als een wip, schommel of zandbak doen het ook altijd goed en staan garant voor jarenlang speelplezier. Ook heel populair zijn de speelhuisjes. Je geeft je kind hiermee een klein eigen huisje in de tuin, waarin rustige kinderen zichzelf heel goed kunnen vermaken met het runnen van hun eigen “huishouden”. Samen met vriendjes kunnen ze hierin bovendien de leukste rollenspellen spelen. Ook gaaf is dat het huisje naar eigen wens kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een veranda of zelfs een glijbaan!

Vertier voor dierenliefhebbers

Voor de kleine dierenliefhebbers kun je natuurlijk ook een huisdier voor in de tuin overwegen. Zeker weten dat je kind dol zal zijn op een schattig pluizig konijntje! Uit het ruime aanbod aan houten konijnenhokken in diverse kleuren en formaten, is het niet moeilijk om een mooi exemplaar voor in je tuin te vinden. In de bijpassende rennen kunnen de konijnen lekker bewegen, bij voorkeur natuurlijk op een mooi stukje gras. Dat is ook de ideale ondergrond voor je kind om op te knuffelen met het beestje. Minder knuffelbaar, maar wel heel leuk, zijn kippen. Want hoe gaaf is het om ’s ochtends zelf eitjes te rapen? Daar kunnen papa en mama trouwens ook lekker van genieten. Of je het nou klein houdt of groots aanpakt, met speeltoestellen en dierenhokken tover je heel eenvoudig de tuin om in een waar kinderparadijs.

Previous «
Next »