• Homepage
  • >
  • Tuin
  • >
  • Voor een outdoor lifestyle heb je deze tuinmeubelen nodig

Voor een outdoor lifestyle heb je deze tuinmeubelen nodig

  • Woon
  • mei 7, 2018
  • Comments Off
hangstoel voor in de tuin

Een outdoor lifestyle wordt steeds belangrijker en daarbij wordt de tuin steeds meer een verlengstuk van jouw woning. Een outdoor lifestyle wil zeggen dat de tuin ook een basis vormt van de levensstijl. Het dagelijks leven gaat zich ook steeds meer buiten, in de tuin, afspelen en daar moet jouw tuin natuurlijk wel op voorbereid zijn. Het is natuurlijk niet leuk om veel tijd door te brengen in een tuin die daar niet op voorbereid is. Er zijn een aantal kwalitatief goede tuinmeubelen nodig om een fijne outdoor lifestyle te kunnen creëren. Het is belangrijk dat er leefgenot aanwezig is in de tuin, zodat de tuin echt een onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Een mooie ronde eettafel

Om het buiten ook comfortabel te maken is allereerst een mooie grote rond eettafel nodig. Het is natuurlijk niet fijn om te eten van een plastic klein tuintafeltje. De tuin is makkelijk mee te nemen in de trends als er comfort is, een eettafel is daar onderdeel van. Zo kun je gemakkelijk vrienden en familie uitnodigen om eens te komen eten en is het niet vervelend of lastig om met een aantal mensen buiten te eten. Waarom is een ronde tafel dan zo belangrijk? Een outdoor lifestyle draait om het buiten zijn maar ook om elkaar en de gezelligheid. Bij een ronde tafel kun je ieder aan kijken tijdens het eten en kun je dus ook met iedereen een gesprek beginnen. Je bent niet meer gebonden aan de persoon naast of tegenover je. Een eettafel zal snel een centraal punt in de tuin worden en zorgen dat de outdoor lifestyle echt een onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Gezellige grote loungeset

Naast het avond eten is het ook gezellig om ’s avonds even te borrelen en lekker te kletsen. Natuurlijk kun je ook aan de eettafel natafelen en de zon onder zien gaan, maar een loungeset biedt wat extra luxe. Je kunt hier lekker laag zitten en bent niet meer zo statisch als aan een eettafel. Het  vormt een relaxen plek waar je even helemaal tot rust kunt komen. Comfort is ook hierbij weer belangrijk en daarom is het aan te raden een grote loungeset te nemen. Je wilt ook als er vrienden komen hen een plek kunnen bieden. Bij een loungeset kun je door middel van de kussen helemaal jouw eigen stijl erin laten terug komen. De kussens bij een loungeset zijn in verschillende kleuren te leveren, het is maar net wat bij jou en jouw tuin past. Je kunt natuurlijk altijd zelf nog persoonlijke kussentjes of kleedjes toevoegen om de loungeset helemaal eigen te maken.

Een hangende ei-stoel

Eigenlijk is het een soort hangmat maar dan anders, een hangende ei-stoel. Een ei-stoel kun je ook voor binnen nemen maar wordt komend jaar ook een trend buiten de deur. Het is een rieten ronde stoel die hangt aan een standaard, je kunt dus lekker heen en weer wiegen. Bij een hangmat is het af en toe lastig om een boek te lezen omdat je verticaal ligt, bij een ei-stoel kun je rechtop zitten maar ook wiegen, het beste van beide werelden. Voor kinderen is het echt geweldig om in zo’n stoere stoel te zitten en je zult jouw kinderen er dan ook absoluut een plezier mee doen. De kinderen zullen zeker vaker buiten te vinden zijn met zo’n stoel. Het is een voordeel dat je een ei-stoel ook gemakkelijk kunt verplaatsen en dus per dag kunt bepalen waar je de stoel wilt hebben. Je kunt een ei-stoel zelfs gewoon in de woonkamer zetten, mocht je daar behoeften aan hebben. Maar voor een echte outdoor lifestyle heb je natuurlijk gewoon buiten een hangende ei-stoel.

 

Previous «
Next »