De voordelen van een maatwerk tuinhuis

  • Woon
  • januari 15, 2018
  • Comments Off

Je kunt een kant-en-klaar tuinhuis kopen, maar je kunt er ook voor kiezen jouw tuinhuis zelf te ontwerpen. Vervolgens bestel je dit maatwerk tuinhuis bij een aanbieder als Blokhutwereld.nl. Twijfel jij tussen een kant-en-klaar tuinhuis en een maatwerk tuinhuis? Lees dan in dit artikel van welke voordelen je profiteert als je jouw tuinhuis op maat laat maken.

Jouw tuinhuis voldoet volledig aan je eisen en verwachtingen

Laat je een tuinhuis op maat maken, dan weet je zeker dat dit huisje voor honderd procent aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Bij het ontwerpen van het tuinhuis, kun je namelijk precies aangeven wat je wel en niet wil. Bestel je een kant-en-klaar tuinhuis, dan is de kans groot dat dit huisje net niet helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Misschien vind je het tuinhuis iets te groot, vind je het dak niet mooi of spreekt de houtsoort je niet zo aan. Bij een maatwerk tuinhuis heb je hier geen last van.

Jouw tuinhuis past perfect in je tuin

Als je een tuinhuis op maat laat maken, bepaal je zelf hoe groot dit bouwwerk moet worden. Heb je een grotere tuin, dan kun je voor een groter formaat kiezen. Heb je wat minder ruimte in je tuin, dan kun je een kleiner tuinhuis laten plaatsen. Laat je jouw tuinhuis op maat maken, dan weet je zeker dat dit bouwwerk perfect in je tuin past. Het zal niet te klein zijn in je grote tuin of juist te groot in de beperkte buitenruimte die je hebt.

Het tuinhuis valt binnen je budget

Tot slot kies je zelf hoe duur jouw tuinhuis moet worden. Heb je een wat groter budget, dan kun je jouw tuinhuis wat groter maken of laten samenstellen uit het beste hout op de markt. Is je budget wat kleiner, dan bespaar je geld met een kleiner tuinhuis of door goedkoper hout te gebruiken.

Koop je een kant-en-klaar tuinhuis, dan zit je aan de vaste prijs van dit bouwwerk vast. Laat je jouw tuinhuis op maat maken, dan kun je van tevoren aangeven wat je maximale budget is. Hier kan de ontwerper rekening mee houden in de ontwerp- en productiefase.

Previous «
Next »