Zo ziet jouw kamer er opgeruimder uit

  • Woon
  • september 22, 2018
  • Comments Off

Zijn jouw kamers chaotisch en laat je altijd spullen slingeren? Onderneem dan actie om een rustige uitstraling te geven aan je interieur. Hier vind je diverse handige tips om alvast te beginnen.

Gebruik manden

Je zult merken dat je heel veel kleine spullen hebt die overal rondslingeren die je bijna niet gebruikt. Ruim deze spullen op in manden of vakken in een kast om zo het overzicht te houden. Ook de dagelijkse items als afstandsbedieningen leg je op een plaats neer waarbij het niet opvalt. Kijk voor meer praktische oplossingen op haco.nu.

Een praktische keuken

Veel keukens zijn qua formaat krap, hier oogt elk los bestek of bord al rommelig, zorg dus dat je zo weinig mogelijk hebt liggen op het aanrecht. Je kunt bijvoorbeeld je bestek ophangen aan de muur door middel van een magnetische plaat. Praktisch en het staat nog modern ook. Zorg voor de kleinste spullen dat je een rekje met een bakje hebt waar alles in ligt.

De kledingkast inruimen

Houd je kledingkast ook goed opgeruimd. Sokken en andere kleinere kledingstukken kunnen al makkelijker rondslingeren, bewaar deze dus apart in manden, zo houd je het overzicht. Hang daarbij de hemden en jurken aan een stang zodat de vorm behouden blijft en deze niet kledingsstukken niet zomaar kwijtraken. Voor het gemak sorteer je per soort zodat je altijd weet waar alles ligt. Wat ook heel handig is, is een inloopkast waar je alles binnen handbereik hebt. Na gebruik doe je de kast weer dicht en zie je er niets meer van.

Een nette badkamer

Het kan makkelijk zijn om je spullen in handbereik te houden bij de wastafel en de doucheruimte, maar ook dit oogt rommelig. Zorg dus dat je deze producten in een afsluitbare kast zet of bijvoorbeeld in een kastje boven/onder de wastafel. Houd de spullen goed gesorteerd zodat je weet waar de tandpasta, de haarspullen, de douche producten, enzovoort te vinden zijn.

Previous «
Next »